Bogsnak,  Nytårsserie

Nytårsserie: Bogfolk om bogåret 2020

I år skal I få en ganske særlig julegave herfra! Den kommer faktisk EFTER jul, for det slog mig lige, at alle de hyggelige julekalendre jo som regel stopper juleaften, og hvad så med de lange mørke aftener frem mod det nye år?

Derfor får I en nytårsserie til dagene mellem jul og nytår, og I kan tro, jeg er ved at sammensætte en lækkerbidsken til jer – det bliver nemlig en uge med boginspiration og bogtanker fra de bedste bogfolk, jeg kan forestille mig.

Så I kan med fordel lægge vejen forbi etkapitel.dk i juledagene, hvor I hver dag vil få et interview med en klog og sej bogperson – I kan blandt andet møde en forlægger, en forfatter, en boghandler, en bibliotekar og en bogblogger. Og de fortæller om det bedste, de har læst; om året der er gået i bøger, og spår også lidt om det kommende år.

Jeg glæder mig sådan til at dele det med jer!

Kærlig hilsen Lise

Jeg ser bøger som en form for medicin. De giver energi, får mig ned i gear og giver mig lyst til at opdage og opleve endnu mere af verden. Her på bloggen deler jeg min læseglæde med jer i form af anmeldelser, lister, anbefalinger og tanker om bøger og læsning. Jeg er hverken lærer, boghandler eller bibliotekar - men jeg læser en masse bøger, som jeg elsker at snakke med andre om, og jeg håber at kunne inspirere andre til at få læst lidt mere. Bare et kapitel om dagen.