Boganmeldelser,  Minianmeldelser,  Oversat litteratur

Minianmeldelse af ‘Godt selskab’

Godt selskab af Naoise Dolan
302 sider. Udgivet 2021
*Modtaget som anmeldereksemplar fra Gutkind Forlag*

Min vurdering: 3 af 5 stjerner

Virkelig sprogligt sprudlende og mega skarpe dialoger. Hun er så velskrivende, og det er en spændende, imponerende debut, der sætter spot på at elske et menneske frem for et køn. Måske den kører lidt i ring ind i mellem, men setuppet (magtdynamikken mellem rig bankmand og ung rodløs og “fattig” kvinde), temaerne og tankemylderet er super godt.

Jeg har det sådan med denne bog, at jeg ved, jeg vil elske hendes kommende romaner. Sammenligningen med Sally Rooney er forståelig, men for mig er hun der ikke helt endnu. Er dog sikker på, hun kommer det.

En anbefaling til dig, der elsker Rooney, men også til dig der elsker gode dialoger og karakterdrevne romaner.View all my Goodreads reviews

Jeg ser bøger som en form for medicin. De giver energi, får mig ned i gear og giver mig lyst til at opdage og opleve endnu mere af verden. Her på bloggen deler jeg min læseglæde med jer i form af anmeldelser, lister, anbefalinger og tanker om bøger og læsning. Jeg er hverken lærer, boghandler eller bibliotekar - men jeg læser en masse bøger, som jeg elsker at snakke med andre om, og jeg håber at kunne inspirere andre til at få læst lidt mere. Bare et kapitel om dagen.