Om mig

Ved siden af døren til mit barndomsværelse hang der altid en række linierede A4-ark over hinanden med de bøger, jeg havde læst – anmeldt med stjerner.

Siden da er jeg holdt op med at skrive mine læste bøger op på kladdehæftepapir, men jeg er stadig en flittig læser, og efter mange års pause med anmelderiet, fortsætter jeg nu hvor jeg slap.

På denne blog anmelder jeg bøger – helt subjektivt – og udvalgt efter, hvad jeg nu har lyst til at læse eller har fået anbefalet.

Sådan anmelder jeg:
Jeg giver bøgerne stjerner på samme måde, som jeg vurderer bøger på Goodreads (hvor man kan finde mig som @lisehojer), og jeg giver mellem 1 og 5 stjerner. Som udgangspunkt er jeg vild med og kan virkelig anbefale både de 4-stjernede og 5-stjernede bøger.

1 stjerne: Helt elendig (fik sikkert ikke engang læst den færdig)
2 stjerner: Vil ikke anbefale den. Tung at komme igennem.
3 stjerner: Ret god, værd at læse, men har nogle mangler
4 stjerner: Virkelig en god bog
5 stjerner: Helt fantastisk!

Disse bøger kan du finde anmeldt hos mig:

Jeg læser mange slags bøger og har ikke nogen specifikke genrekrav. Jeg læser dog som regel ikke krimier, til gengæld elsker jeg store amerikanske romaner, læser til tider klassikere, meget ofte tidstypisk/nyere skønlitteratur, mange kvindelige forfattere (dog kun en sjælden gang chick lit), har en svaghed for Harry Potter-bøgerne, men læser ikke så meget fantasy i øvrigt. Somme tider sniger der sig en young adult-bog ind, og somme tider faglitteratur, biografier, digte, noveller og andre genrer.

Jeg startede bloggen her i efteråret 2018, så det er kun bøger, jeg har læst siden da, som er anmeldt. Du finder dog både nye og ældre bøger.

Jeg elsker at diskutere bøger, så skriv endelig kommentarer til mine anmeldelser, eller hvis du har et tip til en bog, du tror, jeg vil kunne lide. Og så skal det siges, at jeg oftere opdaterer min Instagram-bogblog som kan findes på @etkapitelomdagen

Velkommen til!

Kærlig hilsen Lise