Ønsker du dig ubesværet administration af møder og andre praktiske ting?

Derfor er en energikonsulent en god idé for både private og professionelle
juli 9, 2021
Den Vildeste tilbudsfest finder sted i November måned!
maj 5, 2022

Ønsker du dig ubesværet administration af møder og andre praktiske ting?

Er du træt af når der går ged i logistikken, og når kommunikationen imellem dine medarbejdere går galt fordi I netop ikke har det korrekte værktøj til at booke møder, lokaler og andre serviceydelser? Så er det måske et mødebooking system som I står og mangler. Her kan du læse mere om mødebooking systemet pronestor planner, der nemt og enkelt administrerer dine møder, så du vil komme til at opleve et bedre flow i hverdagen.

Når hverdagens travle gang skal køre på skinner, kan simple ting som mødebooking, og andet kommunikation nemt gå i vasken. I en virksomhed hvor tempoet er højt og møder er en stor del af hverdagen, vil et godt mødebooking system kunne gøre stor gavn for virksomheden. Hvis du i din virksomhed ikke allerede har et mødebooking system, så bør du kende til pronestor planner, og måske overveje om det skal være jeres vej til mere flow i hverdagen.

Hvad kan pronestor planner som mødebooking system?

Pronestor planner er et innovativt og effektivt system der hjælper dig og dine medarbejder, til at skabe et samlet overblik blandt andet over dine møder, lokaler, deltagere, service, udstyr og meget mere. Med pronestor planner som dit mødebooking system vil du opleve et forbedret flow i hverdagen, samt en ubesværet administration af alt hvad du behøver. Med alt samlet et sted, kan du nemt på telefonen eller computeren, undersøge hvilke lokaler der er tilgængelige, hvilke lokaler der har det rette udstyr, om dine deltagere er ledige, invitere gæster til dit møde, bestille service til mødet og meget, meget mere.

Hos pronestor planner er du ikke afhængig af geografisk afstand, og du kan booke møder på tværs af landegrænser. Desuden er pronestor planner så effektivt udviklet, at det kan integreres med andre enheder. Det vil sige at hvis du er bruger af Outlook, Office 365 og eller Exchange, så kan du nemt integrere dit nye mødebooking system med disse. På den måde er det nemt at anvende pronestor planner, og der er ikke behov for uddannelse. Programmet er nemt at gå til, og er gennemsigtigt, på den måde, således at det er nemt for alle at anvende.